Life science – Jobb

Sverige har med sina framstående företag, forskning och entreprenörer tagit en ledarposition som Nordeuropas mest dynamiska marknad för life science.

Förväntningarna på vårdgivare och en snabb teknisk omställning har gjort att branschen rör sig snabbt framåt, med en ökad efterfrågan på anställda som är duktiga inom området som följd.

Läs Mer

Life Science jobb - Hela landet

Vill du utgå från en enorm databas med lediga jobb i Sverige inom life science eller närliggande branscher, kan du gå in på ledigajobb.se.

I nuläget finns det 600 jobb att söka inom denna kategori och på hela sidan finns det över 130 000 jobb.

Du hittar även life science-jobb hos Dedicare vars utbud av tjänster omfattar en rad olika roller inom läkemedelsutveckling, bioteknik, medicinteknik, forskning och andra områden inom life science-sektorn. Som Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag arbetar Dedicare med att placera specialister i passande roller och förser sina kunder med specialiserad personal för olika behov, både på konsult- och rekryteringsbasis.

Life Science jobb - Stockholm

Life science jobb – Göteborg

Rekrytering life science – förbered dig på bästa sätt

Många drar sig för att söka nytt arbete då det är ett tidskrävande jobb att skriva en personlig ansökan och hålla sitt CV uppdaterat.

Ett tips är att gå efter en CV-mall som du kan ladda ner. Det ger ett enhetligt och tydligt intryck och rekryteraren kan snabbt skanna av din ansökan, vilket alltid är uppskattat.

Uppdatera dig också på hur du kan börja eller avsluta ditt personliga brev för att sticka ut ur mängden. Det är ju trots allt det som jobbsökandet handlar om, speciellt i populära branscher.

Läs mer!